Blog

Administrátor
05/08/2018
Zprávy copywriter Žádné komentáře

Srpen – novinky a změny

novinky

 

Dobrý den všem službu nabízejícím na copytrh.cz

Celý srpen bude ve znamení novinek a jednotlivých akcí. Začneme snad tou nejdůležitější.

  • zveřejnění jména a příjmení copywritera

V současnosti je uživatelům a poptávajcím váš profil zobrazený pod nickem, který je generovaý automaticky ze zadaných údajů v systému. Rozhodli jsme se, že váš profil bude zobrazený jako jméno a příjemní. Bylo to tak i původně nicméně musí dojít ke změně. Důvodů je hned několik. Čím vás je v systému více, tím více máme stejných nicků na stránce. Máme uživatelé s násobným nickem Martina, Jana a podobně. Dalším důvodem ja vaše ochrana. Nezřídka je nick i přihlašovacím jménem do systému. Musíme předejít případnému nabourání do účtu. Třetím důvodem je transparentnost. Pokud klient poptává nějakou službu a nedostane ji, lépe si daného copywritera zapamatuje pod jménem například Hanička Růžičková než pod jménem Hani. (prosím je to jen ilustrační) Navíc vy se můžete prezentovat svým profilem i jinde.

Doufám, že tuto změnu oceníte a profil si upravíte tak, aby obsahoval skutečné jméno a příjmení. Berte v potaz i případné vyplácení kreditu v budoucnu. Nelžete nám v profilu 🙂

  • přehled výdělků copywritera

jak už samotný název vypovídá, budeme uvádět i přehled výdělků každého copywritera. Nejde nám o řešení jakéhokoliv danění. To je vaše věc a i nadále platí, že kredit vyplácíme jen na základě žádosti o výplatu. Jde nám spíše o transparentnost celého systému.

  • vnitřní správy a komunikace

testování vnitřních zpráv je dokončeno, nasadíme do systému něco jako messenger, kde bude moci každý s každým komunikovat a domlouvat obchody, nebo se informovat na možnosti ještě před přijetím zakázky, vložením poptávky.  Tento plugin pro zprávy vám umožní komunikaci napříč copytrh.

  • snížení provize

pokud se nám naše reklamní akce osvědčí, plánujeme na určité období snížení provize ze současných 20% na 10%. Vaše výdělky tak budou vyšší. Je pouze na vás jak se budete prezentovat, nebo službu popagovat dál, aby bylo klientů co nejvíce.

Několik doporučení na závěr:

  1. V profilu mějte uvedeno své jméno a příjmení jen to vás může v budoucnu prezentovat
  2. nahrajte si svou fotku místo avatara který je tam defaultně
  3. plňte si své závazky (máme celkem 7 blokovaných na 30 dnů a dva vyloučené za opakované porušování pravidel)
  4. pokud poptávající dlouhodobě nereaguje na vypracovanou poptávku napište nám, poptávku schválíme ručně. Dlouhodobě je myšleno více jak 2 týdny.
  5. u poptávky, kterou nebudete moci vypracovat můžete nabídku bez jakékoliv sankce ještě před přijetím zrušit. Vaše nabídky naleznete v menu „Mé nabídky“

Komentář