Blog

Administrátor
22/08/2019
Novinky-Zprávy copywriter 6 komentářů

Novinky za srpen 2019

Dobrý den, vážení uživatelé.

V srpnu jsme připravili několik novinek portálu copytrh.cz.

První a asi nejdůležitější novinkou je, zvýšení výplatního minima z 500 na 1000,- Kč. Důvod je jednoduchý. Kapacita. Zatím toto rozhodnutí měnit nebudeme. Nechceme na úkor služby zvyšovat poplatek za zprostředkování. Výplata proběhne nejpozději do 7 dnů od schválení výplaty v administraci. O schválení výplaty obdržíte e-mail.

Další novinka je spíše pro poptávající. Testujeme už v aktuálním nasazení jedno vylepšení. Administrátor bude mít možnost vytvářet slevové kódy. Copywriter i přes slevu dostane vždy to co by dostal normálně, pro poptávajícího to bude rozdíl nejméně 20% z ceny 🙂 Poptávající bude mít navíc možnost dobít si kredit dle svého uvážení.

Vypracované a odevzdané poptávky, na které nebude poptávající reagovat budeme drze automaticky schvalovat po 5-ti dnech. Bez ohledu na pozdější názor poptávajícího. Vše bude zohledněno v nových VOP. Máme zájem na tom, aby i copywriter obdržel své prostředky včas.

Pokuty za nevypracování zakázky pro copywritera budou zprovozněné v polovině září. Pokud se na poptávku copywriter přihlásí, poptávající jej vybere jako výherní nabídku a ten tuto poptávku nevypracuje, bude mu ponížený kredit ve výši 10% z nabídky, která byla zvolená jako výherní.

A něco dalšího. O tom zase v dalším článku 🙂

 

6 Comments on this article

  1. Jan Staněk

    Nějak se mi nelíbí zvýšení hranice na výplatu. Momentálně mi tam stojí 490,- Kč a když si uvědomím, že mám čekat na několik dalších zakázek ny výplatu, nelíbí se mi to.

    • Administrátor

      Dobrý den, děkuji za reakci. Zvýšení výplatního minima má pouze dočasný a technický problém. Opět pokud bude vše technicky možné, budou se výplatní minima snižovat. Nechceme na váš vrub zvyšovat poplatky. Chceme aby copywriter i nadále psal za vyšší cenu než u konkurence. Průměrná cena jedné NS je u nás momentálně po odečtení provize 84,- Kč. Což je oproti konkurenci za 56,- podstatný rozdíl. Nicméně jen jedna technická. Pokud na zakázky nereagujete svou nabídkou, nemůžete vydělat. Podle statistik jste za posledních 5 měsíců a 102 vložených poptávek reagoval pouze minulý týden na jednu jedinou. Pokud vyhrajete svou nabídkou jen každou pátou poptávku, máte na účtu minimálně 1700,- Kč a dvě výplaty za sebou. Snažíme se, získávat co nejvíce klientů, vy se musíte snažit nabízet své služby

  2. Michaela Peřinová

    Také se mi nelíbí zvýšení limitu. Takový krok bych pochopila v případě, že by na webu bylo větší množství zakázek, popřípadě možnost prodeje vlastních článků. Plus – stále mi nebyl připsán honorář za starší článek, který jsem v pořádku odevzdala. Byla bych ráda, kdyby byla tato chyba napravena.

    • Administrátor

      Dobrý den, děkuji za názor. Kontroloval jsem komunikaci, kde jste nás informovala ohledně nepřipsaní kreditu. Bohužel nic nemáme. Nevím jak jinak to zjistit, než že nás klient informuje. Ještě jednou prosím a pro všechny. Pokud poptávající schválí článek, článek ohodnotí, ten se automaticky proplatí na váš účet, hned v ten daný moment. Pokud se tak nestalo, kontaktujte nás. Je to zautomatizovaný proces a nemáme to jak zjistit jen společnou spolupráci 🙁
      A když už jsme u toho malého množství článků – na posledních cca 150 poptávek jste reagovala minimálně. Cca u třech článků. Nechtěl jsem logovat systém na kompletní poptávky abych věděl jakou máte aktivitu, to musíte vědět nejlépe sama. Takže poptávek je dost, jen….

      • Michaela Peřinová

        Jen zatím nebylo moc témat, která by mě chytla 🙂 A děkuji, ty peníze už v systému nepoletují a přistály mi na účet 🙂

        • Administrátor

          Bohužel témata nevybíráme. Klient si volí téma podle své potřeby, ale už bylo snad vše krom erotiky :-). Celkem 519 poptávek na 720 článků o rozsahu 1017 NS. Což je cca 40 poptávek na 55 článků každý měsíc no 🙂 Pokud chcete klidně napíšu i podle jednotlivé kategorie. Zatím je z čeho vybírat .-) Naštěstí 🙂

Komentář